Overig nieuws

Inspiralia boekt succes met SME instrument voor Nederlandse bedrijven

Ook in 2018 heeft Inspiralia weer 10 Nederlandse bedrijven geholpen met het succesvol aanvragen van het SME instrument van Horizon2020. Dis is bijna 20% van alle Nederlandse toekenningen en bijna 70% van het door Inspiralia aantal ingediende aanvragen.

lees meer

Samenwerking met Inspiralia voor Europese subsidies

Heeft u Europese ambities, met een nieuw product, dan is het Europese MKB subsidieprogramma Horzizon2020 iets voor u 

lees meer

Uitbreiding financierings mogelijkheden innovatie MKB in 2017

In 2017 zal het kabinet naast de acties uit het Aanvullend Actieplan ondernemers ook steunen via onder andere microkredieten, bankgaranties en leningen zodat ze sneller kunnen investeren en groeien met innovatie.

lees meer

uitbreiding kennisvouchers exportadvies

Sinds 1 oktober jl. kunnen mkb-bedrijven die internationaal willen gaan ondernemen of hun positie op een buitenlandse markt willen verbeteren, een kennisvoucher aanvragen. 

lees meer

Samenwerking met Van Velzen Accountants

Van Daalen & Partners start unieke samenwerking met De SubsidieAccountant  Van Velzen Accountants.

lees meer

Nieuwe subsidie energiebesparing voor VVE's

Vanaf 15 september 2016 kunnen Verenigingen van eigenaren gebruik maken van een nieuwe subsidieregeling voor het nemen van energiebesparende maatregelen.

lees meer

ISDE subsidie

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

lees meer

EIA verhoogt naar 58%

De Energie Investeringsaftrek (EIA) is een fiscale regeling waarmee de overheid u ondersteunt bij investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. In 2016 kunt 58%  van het investeringsbedrag extra in mindering brengen op de winst.

lees meer

VIA subsidie SNN uitgebreid

Per 1 juli 2016  wordt de VIA subsidie voor activiteiten gericht op de ontwikkeling van een nieuw product, dienst of procedé in noord Nederland verder uitgebreid.

lees meer

wbso uren app voor smartphone

 Op onze website kunt u de handige app aanvragen voor het bijhouden van de wbso uren op uw telefoon

lees meer