Hulp bij subsidieaanvraag van een subsidieadviseur?

Denkt u dat uw bedrijf in aanmerking komt voor het SME instrument van subsidieprogramma Horizon2020? Dan helpen we u graag verder! Van Daalen & Partners werkt bij de subsidie aanvragen voor Horizon2020 samen met het Spaanse Inspiralia. Inspiralia is gespecialiseerd in het aanvragen van Europese subsidies voor innovatie en heeft daarom een hoog scoringspercentage op aanvragen die betrekking hebben op het Horizon2020-programma.

Maak kennis met Inspiralia met de onderstaande video:

Team aan subsidie specialisten

Het team van Inspiralia bestaat uit hooggekwalificeerde consultants met verschillende achtergronden en nationaliteiten. Dankzij de veelzijdigheid in nationaliteiten en de specialisaties in verschillende branches, is Inspiralia koploper op het gebied van Europese subsidies. Binnen deze subsidies besteedt Inspiralia veel aandacht aan het SME instrument. Zo zijn 50 van de 100 medewerkers van Inspiralia dagelijks bezig met aanvragen voor het Europese midden- en kleinbedrijf.

Resultaten Inspiralia

De specialisatie in het SME instrument heeft ertoe geleid dat meer dan 400 Europese bedrijven een succesvolle aanvraag hebben ingediend. De aanvragen zijn gerealiseerd in uiteenlopende branches en landen. Het aanvraagproces voor een subsidie bestaat uit twee fases. Binnen deze fases is het scoringspercentage van Inspiralia als volgt:

  • Binnen fase 1 is een scoringspercentage van 70% behaald
  • Binnen fase 2 is een scoringspercentage van 30% behaald 

De onderstaande afbeelding geeft een indruk van de bedrijven die Inspiralia in de laatste jaren heeft geholpen met succesvolle aanvragen voor het SME instrument.

Wilt u met uw bedrijf een aanvraag doen voor het SME instrument? Maak dan gebruik van de expertise die Van Daalen & Partners en Inspiralia gezamenlijk hebben. Met de subsidiecheck kunt u uw gegevens invullen; wij nemen spoedig contact met u op om u verder te helpen.

Doe hier vrijblijvend een subsidiecheck