Europese MKB subsidie aanvragen

Van Daalen & Partners is Business Partner van het gerenomeerde spaanse innovatie-adviesburo www.inspiralia.com die al meer dan 350 gehonoreerde H2020 aanvragen hebben verzorgt voor vele europese bedrijven.

Europese subsidie aanvragen

Het mkb-instrument (SME instrument) van Horizon 2020 is bedoeld voor MKB bedrijven met de ambitie om te groeien. Het gaat hierbij om internationaal georiënteerde, innovatieve bedrijven. Het instrument ondersteunt de ontwikkeling van innovatieve oplossingen en het verkennen van nieuwe markten. Het SME instrument bestaat uit  2 fases:

•    Fase 1: Haalbaarheidsstudie
Financiering +/- €50.000
Duur 6 maanden

•    Fase 2: R&D / demonstratie
Financiering projecten van €300.000 tot €3 miljoen, maximaal 70% van de projectkosten
Duur 12-24 maanden

Criteria: 
De beoordeling van projectaanvragen vindt plaats op 3 punten: 
•    Nieuwheid van de innovatie voor Europa  (met benodigd risico)
•    Commercieel potentieel (de business case) en economische impact
•    De potentie van het team om doelen te bereiken

Samewerking Van Daalen & Partners met www.Inspiralia.com

Gezien de hoge eisen ten aanzien van ingediende voorstellen en de relatief lage nationale scorings percentages is Van Daalen en Partners een samenwerking aangegaan met een Spaans gespecialiseerd R&D/subsidieadvies bedrijf die  met 150 eigen mensen innovatieve technieken ontwerpen, en  gespecialiseerd zijn in het verkrijgen van  Europese subsidies. Zij verzorgen de aanvragen voor 75% buitenlandse bedrijven. 

Inspiralia heeft intussen zeer succesvol voor vele bedrijven uit verschillende branches en verschillende Europese landen de aanvragen verzorgt met scoringspercentages voor fase 1 bedragen 70% en voor fase 2   30%  

Hulp van een subsidieadviseur

Weet u nog niet of u wel in aanmerking komt voor Europese subsidie? Dan kunt u hier   subsidiecheck uw gegevens invullen wij nemen dan contact met u op.

 

Wat andere mensen zochten: wbso subsidie aanvragen, innovatie subsidie, subsidie aanvragen bedrijf, subsidie innovatie kleine bedrijven, europese subsidie aanvragen, wbso subsidie ict, subsidie s&o aanvragen, financiering innovatie aanvragen, subsidie software ontwikkeling, subsidie innovatie en ontwikkeling, innovatie subsidie mkb.