Financiering innovatie aanvragen

Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden om uw innovatie te financieren. Uiteraard zijn daar subsidies voor, maar daarnaast zijn er ook nog overige opties. Zo zijn er diverse borgstellingsregelingen van de overheid waar zij garant kunnen staan voor een deel van uw financiering. Dit resulteert erin dat de bank uw project minder risicovol vindt, wat de kans op een succesvolle financiering groter maakt. Wilt u een financiering voor innovatie aanvragen? Wij adviseren en begeleiden u bij dit gehele proces.

Financiering innovatie aanvragen

Een innovatiekrediet is ideaal voor een gunstige financiering van uw innovatie. U krijgt dan een gedeelte van uw projectkosten als krediet van de overheid. Uiteraard alleen voor de ontwikkeling van uw innovatie. Is uw project succesvol? Dan hoeft u dit krediet pas terug te betalen. Het innovatiekrediet is geschikt voor zowel starters als gevestigde mkb’ers.

Wanneer komt u in aanmerking?

Wilt u een financiering voor innovatie aanvragen? Het innovatiekrediet is bestemd voor de fase waarin een technisch nieuw product, proces of een nieuwe dienst wordt ontwikkeld. Bij het project waar het om gaat is er sprake van technische risico’s. Alles is goed geïnventariseerd en ook over de aanpak is nagedacht. Het financiële risico is verhoudingsgewijs gezien groot en daarom wordt op de investering een aantrekkelijk rendement voorzien. Ook het commerciële vooruitzicht moet dan gunstig zijn. Bent u op zoek naar een antwoord op de vraag of u in aanmerking komt voor deze financiering? Vul dan vrijblijvend onze check in en wij zullen contact met u opnemen.

Financiering voor innovatie aanvragen

Voordat u een financiering voor innovatie aan gaat vragen, zijn er een aantal zaken die u moet doorlopen. Van Daalen & Partners adviseert en begeleidt u daar graag bij. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden. Neem gerust eens contact met ons op om een afspraak te maken.

Wat andere mensen zochten: wbso subsidie aanvragen, innovatie subsidie, subsidie aanvragen bedrijf, subsidie innovatie kleine bedrijven, europese subsidie aanvragen, wbso subsidie ict, subsidie s&o aanvragen, financiering innovatie aanvragen, subsidie software ontwikkeling, subsidie innovatie en ontwikkeling, innovatie subsidie mkb.