Innovatie subsidie

Wij staan innovatieve ondernemers graag bij. We richten ons dan ook op het verkrijgen van subsidie voor innovatieve projecten. Denkt u in aanmerking te komen voor innovatie subsidie? Van Daalen & Partners zoekt de mogelijkheden graag voor u uit.

Innovatie subsidie

Veel mensen komen eigenlijk in aanmerking voor innovatie subsidie, terwijl ze het zelf niet eens weten. Dit is natuurlijk erg zonde. Er zijn namelijk ontzettend veel subsidieregelingen die ondernemers die willen innoveren financieren. Een voorbeeld hiervan is de Innovatiebox.

Innovatiebox

Hoe komt u in aanmerking voor de Innovatiebox? De Belastingdienst beoordeelt hoe innovatief uw onderneming of product is. De hoogte van het percentage hangt af van de mate waarin u als bedrijf wordt erkend als innovatief: hoe innovatiever u wordt beoordeeld, hoe hoger het percentage van de Innovatiebox is. Dit bepaalt uiteindelijk hoe groot het fiscale voordeel voor u is.

De kennis en ervaring van Van Daalen & Partners

Voor een goede toepassing van de Innovatiebox is een combinatie van technische en fiscale kennis noodzakelijk. Bij ons kunt daar zeker op vertrouwen, omdat we samen werken met een fiscalist voor het aanvragen van innovatie subsidie. Wij gaan dit soort samenwerkingen aan om de mogelijkheden van uw subsidie optimaal te kunnen verzorgen. Naast de nodige kennis kunt u bij ons terecht voor de jarenlange ervaring. Dankzij deze combinatie geven wij u een geïntegreerd advies over de toepassing van de Innovatiebox.

Innovatie subsidie aanvragen

Vraagt u zich af wat de Innovatiebox uw onderneming kan opleveren? Vraag dan eens vrijblijvend een quick scan aan. Bij ons kunt u terecht voor een combinatie van specialismes in innovatie en de belastingtechnische onderbouwing van uw aanvraag. Dit zorgt ervoor dat uw aanvraag een betrouwbare en gedegen kans van slagen heeft.

Wat andere mensen zochten: wbso subsidie aanvragen, innovatie subsidie, subsidie aanvragen bedrijf, subsidie innovatie kleine bedrijven, europese subsidie aanvragen, wbso subsidie ict, subsidie s&o aanvragen, financiering innovatie aanvragen, subsidie software ontwikkeling, subsidie innovatie en ontwikkeling, innovatie subsidie mkb.