Subsidie software ontwikkeling

Ontwikkelt u software of programmatuur die nieuw is voor uw onderneming? Dan kunt in aanmerking komen voor de subsidie voor software ontwikkeling. Met deze subsidie kunt u veel aan loonkosten besparen. We horen vaak dat veel ondernemers opzien tegen de administraties die subsidies voor ICT met zich meebrengen. Daarom begeleiden en adviseren wij u graag.

Subsidie software ontwikkeling

Wij ondersteunen innovatieve software ontwikkelende organisaties bij het uit handen nemen van subsidie voor software ontwikkeling. Veel subsidieregelingen bieden ondernemers extra financiële ruimte om te innoveren. Zo ook de WBSO subsidie. Dit is een fiscale regeling die geschikt is voor zowel een zelfstandig ondernemer als voor een BV.

Wat is een WBSO subsidie?

WBSO staat voor Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk. Een WBSO subsidie aanvragen is mogelijk wanneer u als ondernemer veel bezig bent met ontwikkeling en innovatie. De overheid wil ondernemers daarin stimuleren en daarom kunt u wellicht gebruikmaken van deze subsidie. Bent u bezig met het onderzoeken en ontwikkelen van technisch nieuwe producten of processen? Dan compenseert de overheid met deze regeling 40 tot 60 procent van de loonkosten die u daarvoor nodig heeft.

Doe de subsidiecheck

Vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor subsidie voor software ontwikkeling? Wanneer u een concreet project heeft kunt u bij ons vrijblijvend een subsidiecheck doen. Wij screenen uw project dan binnen 1300 regelingen. Mochten er mogelijkheden zijn voor een subsidieregeling dan nemen we uiteraard contact met u op.

Neem contact op voor advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf wat betreft subsidie voor software ontwikkeling? Wij geven u graag advies en helpen u in het gehele proces. Neem gerust eens contact met ons op.

Wat andere mensen zochten: wbso subsidie aanvragen, innovatie subsidie, subsidie aanvragen bedrijf, subsidie innovatie kleine bedrijven, europese subsidie aanvragen, wbso subsidie ict, subsidie s&o aanvragen, financiering innovatie aanvragen, subsidie software ontwikkeling, subsidie innovatie en ontwikkeling, innovatie subsidie mkb.