Van Daalen & Partners is voor Nederland de business partner van Inspiralia  en werkt voor de Horizon 2020 aanvragen zoals de SME en FTI aanvragen samen met het Spaanse Inspiralia.

Inspiralia is een Europees consultancy bedrijf met meer dan 140 medewerkers van 25 verschillende nationaliteiten en is actief in 18 Europese landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Madrid (Spanje) en heeft verder kantoren in Cambridge, Wenen en Miami.

Horizon 2020, SME en FTI

Inspiralia is gespecialiseerd in het schrijven en aanvragen van subsidies voor het Horizon 2020 programma van de Europese Unie. Hiermee is het bedrijf marktleider. De expertise van Van Daalen & Partners met het aanvragen van subsidies in combinatie met know-how van Inspiralia heeft ervoor gezorgd dat de kans van slagen bij het binnenhalen van SME en FTI subsidies voor Nederlandse bedrijven die door de screening heenkomen substantieel is.

Success SME instrument Horizon 2020

Binnen Inspiralia is er een afdeling van meer dan 50 hoog gekwalificeerde medewerkers die dagelijks enkel met het SME instrument bezig zijn. Inspiralia heeft intussen voor meer dan 450 Europese bedrijven, uit verschillende branches, succesvol de SME aanvragen verzorgd.