Inspiralia

Businesspartner van Inspiralia

Bij Van Daalen & Partners kiezen we altijd en overal voor kwaliteit. Voor professionaliteit. Voor gedrevenheid. Daarom zijn we er trots op dat we de Nederlandse businesspartner zijn van Inspiralia. Voor ondernemers met Europese ambities maken we gebruik van hun knowhow. Dit gespecialiseerde en gerenommeerde consultancybedrijf is actief in maar liefst 18 Europese landen. Met meer dan 160 medewerkers met 21 verschillende nationaliteiten werken ze aan de financiering van ondernemingen. Door gebruik te maken van Europese subsidies. En van passende investeerders.

Heb je interesse in de unieke funding tool van Inspiralia?

Europese subsidies en private investors

Inspiralia verzorgt voor onze klanten de aanvraag van Europese subsidies zoals Accelerator en Eurostars. Daarnaast maken ze gebruik van een door hen ontwikkelde funding tool. Deze intelligente tool matcht Nederlandse ondernemers en Europese investeerders die interesse hebben in innovatieve ontwikkelingen. Algoritmen doorzoeken een database met meer dan 800 investeerders, op zoek naar de beste match. Lees meer over de private investor hub

Wil je weten hoe je de kans op Europese investering in jouw onderneming benut? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.