Van Daalen & Partners is voor Nederland de business partner van Inspiralia  en werkt voor Horizon 2020 en Horizon Europa aanvragen zoals de SME, FTI en Accelerator samen met het Spaanse Inspiralia.

Inspiralia is een Europees consultancy bedrijf met meer dan 160 medewerkers van 25 verschillende nationaliteiten en is actief in 18 Europese landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Madrid (Spanje) en heeft verder kantoren in Cambridge, Wenen en Miami. Naast Europese subsidies biedt Inspiralia ook de mogelijkheid om gebruik te maken van hun database met 800 Europese Private Investors.

Horizon 2020, SME en FTI en Accelerator

Inspiralia is gespecialiseerd in het schrijven en aanvragen van subsidies voor het Horizon 2020 programma van de Europese Unie. Hiermee is het bedrijf marktleider. De expertise van Van Daalen & Partners met het aanvragen van subsidies in combinatie met know-how van Inspiralia heeft ervoor gezorgd dat de kans van slagen bij het binnenhalen van SME en FTI subsidies voor Nederlandse bedrijven die door de screening heenkomen substantieel is.

Success SME instrument Horizon 2020

Binnen Inspiralia is er een afdeling van meer dan 60 hoog gekwalificeerde medewerkers die dagelijks enkel met het SME en het Accelerator instrument bezig zijn. Inspiralia heeft intussen voor meer dan 450 Europese bedrijven, uit verschillende branches, succesvol deze aanvragen verzorgd. 

Private investor hub - M27

Binnen de Inspiralia groep is M27 het bedrijf dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het bemiddelen  tussen investeerders en innovatieve ondernemingen. Samen met Inspiralia beschikken zij over een uitgebreid netwerk van meer dan 800 Europese investeerders die op zoek zijn naar innovatieve ondernemingen.