Over Van Daalen & Partners

Heb je het over subsidie en financiering? Over innovatie en ondernemen? Dan heb je het over Van Daalen & Partners. Ons professionele subsidie adviesbureau is in 2001 opgericht door Jaco van Daalen. 

Van Daalen & Partners

Focus op innovatie

Wij hebben een passie voor ondernemen en vernieuwing. Voor nieuwe ideeën, productontwikkeling en -optimalisatie. Of het nu gaat om producten of processen, wij ondersteunen ondernemers bij het waarmaken van nieuwe ontwikkelingen. Voor start-ups, scale-ups en mkb 'ers onderzoeken wij de mogelijkheden voor het aanvragen van subsidie en financiering. Onze expertise en gedrevenheid zetten we in voor zeer verschillende bedrijven, branches en projecten. Net als ons uitgebreide betrouwbare netwerk. Zo helpen wij je – in Nederland of Europa – met het vinden van de juiste subsidie en de meest geschikte investeerder. Alles wat we doen is gericht op een succesvolle financiële boost voor jouw innovatie. 

 

Professionele partners 

Van Daalen & Partners is de businesspartner van Inspiralia in Nederland. Dit Europese consultancybedrijf met 160 medewerkers is gespecialiseerd in EU-subsidies en private funding. Inspiralia werkt samen met partnerbedrijven in 18 Europese landen en heeft Europese vestigingen in Madrid, Cambridge en Wenen.
Daarnaast werken we samen met Innovein. Een gerenommeerd subsidieadvieskantoor. Gaat het om bijzondere lokale of provinciale subsidies? Dan benutten we voor onze klanten de gespecialiseerde kennis van Innovein.
 

Hoe werken wij

 

Stap 1

Kennismaking

In een eerste vrijblijvend gesprek maken we kennis. Jij kunt ons vragen stellen, dat doen wij ook. Met welke innovatie ben je bezig? In welk stadium? Wat is je ervaring is? Je ambitie?  Wat is je trackrecord en met wie werk je samen? Op basis van dit verkennende gesprek geven we een indicatie van de subsidiemogelijkheden. 
Stap 2

Validatie

Op basis van uitgebreidere projectinformatie en je ambities schatten we je kansen op financiering goed in. Heb je Europese ambities? Dan organiseren we een call met onze EU-consultants. Zo maken we een realistische beoordeling van je kansen op Europese subsidie en financiering.
Stap 3

Kick-off meeting

We gaan ervoor. Na ondertekening van de opdracht starten we met een kickoff meeting. Nu verzamelen we echt álle projectinformatie, van A tot Z. Zo bereiden we de geselecteerde subsidieaanvraag voor en maken we ons klaar voor de aanvraag. 
Stap 4

Begeleiding

Gefeliciteerd! De subsidie is toegekend. Ook nu komt er nog heel wat bij kijken. Wij adviseren je over bijkomende administratieve verplichtingen en maken het je zo makkelijk mogelijk. Bij Europese toekenning verzorgen naar wens zelfs het complete projectmanagement.