Subsidies Europa

Internationaal georiënteerd

Ben je een innoverende ondernemer? En letterlijk en figuurlijk grensverleggend bezig? Naast Nederlandse subsidies en regelingen voor innovatie zijn er ook Europese subsidies voor het mkb. Doe je zaken in of met andere Europese landen? Dan is het interessant om te kijken of je in aanmerking komt voor Europese subsidie. Dat uitzoekwerk hoef je niet zelf te doen, daar heb je ons voor. 

Europese subsidieregelingen

Wil je kijken of jouw project geschikt is om een Europese subsidie te ontvangen dan moet je uiteraard wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Wij helpen je graag om te ontdekken voor welke regelingen je in aanmerking komt. Een bedrijfsmatige financiële boost in de vorm van subsidie is voor ambitieuze ondernemers altijd welkom.

Gaat het om financiering van ondernemingen met Europese subsidies en investeerders? Dan werken wij als Nederlandse businesspartner samen met het gerenommeerde internationale consultancybedrijf Inspiralia. Met ruim 20 jaar ervaring, meer dan 160 medewerkers en activiteiten in 18 Europese landen zijn zij experts in het koppelen van innovatieve bedrijven en Europese subsidies/investeerders. 
Lees meer over de volgende programma’s: