Innovatie subsidie mkb

Wilt u subsidie aanvragen voor uw bedrijf? Wij geven u daar graag advies over. Van Daalen & Partners is een subsidie adviesbureau. We helpen u bij het aanvragen van innovatie subsidie voor het mkb. Er zijn namelijk enorm veel zaken waar u rekening mee moet houden. Door onze samenwerking met diverse specialisten kunnen wij de mogelijkheden van uw subsidie optimaal verzorgen.

Innovatie subsidie mkb

Veel mensen komen eigenlijk in aanmerking voor innovatie subsidie voor het mkb, terwijl ze het zelf niet eens weten. Dit is natuurlijk erg zonde. Er zijn namelijk ontzettend veel subsidieregelingen die innoverende ondernemers financieren. Een voorbeeld hiervan is de Innovatiebox.

Innovatiebox

Hoe komt u in aanmerking voor de Innovatiebox? De Belastingdienst beoordeelt hoe innovatief uw onderneming of product is. De hoogte van het percentage hangt af van de mate waarin u als bedrijf wordt erkend als innovatief: hoe innovatiever u wordt beoordeeld, hoe hoger het percentage van de Innovatiebox is. Dit bepaalt uiteindelijk hoe groot het fiscale voordeel voor u is.

De kennis en ervaring van Van Daalen & Partners

Voor een goede toepassing van de Innovatiebox is een combinatie van technische en fiscale kennis noodzakelijk. Bij ons kunt daar zeker op vertrouwen, omdat we samen werken met een fiscalist voor het aanvragen van innovatie subsidie voor het mkb. Wij gaan dit soort samenwerkingen aan om de mogelijkheden van uw subsidie optimaal te kunnen verzorgen. Naast de nodige kennis kunt u bij ons tevens terecht voor de jarenlange ervaring. Dankzij deze combinatie geven wij u een geïntegreerd advies over de toepassing van de Innovatiebox.

Innovatie subsidie voor het mkb aanvragen

Bent u benieuwd of uw onderneming in aanmerking komt voor innovatie subsidie voor het mkb? Doe dan nu een vrijblijvende subsidiecheck. Er zijn 1300 regelingen waarbinnen wij uw project beoordelen. U zult een concreet project moeten hebben waar u mee bezig gaat. Wij contacteren u wanneer er goede aanknopingspunten zijn met een subsidieregeling.

Wat andere mensen zochten: wbso subsidie aanvragen, innovatie subsidie, subsidie aanvragen bedrijf, subsidie innovatie kleine bedrijven, europese subsidie aanvragen, wbso subsidie ict, subsidie s&o aanvragen, financiering innovatie aanvragen, subsidie software ontwikkeling, subsidie innovatie en ontwikkeling, innovatie subsidie mkb.