WBSO subsidie ICT

Wij ondersteunen innovatieve ICT ontwikkelende organisaties bij het uit handen nemen van WBSO subsidie voor software ontwikkeling. Veel subsidieregelingen bieden ondernemers extra financiële ruimte om te innoveren. Zo ook de WBSO subsidie. Dit is een fiscale regeling die geschikt is voor zowel een zelfstandig ondernemer als voor een BV.

WBSO subsidie ICT

De WBSO subsidie is door de overheid in het leven geroepen om onderzoek en innovatie in het bedrijfsleven te stimuleren. Om in aanmerking te komen voor de WBSO subsidie moet er sprake zijn van ontwikkeling van technische nieuwe programmatuur. Het moet gaan om nieuwe technologie voor uw organisatie. Dit kan het verder ontwikkelen op bestaande technologie inhouden of het ontwikkelen van een technisch nieuwe oplossing voor een specifiek informatietechnologisch probleem.

Doe de subsidiecheck

Vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor WBSO subsidie voor ICT? Wanneer u een concreet project heeft kunt u bij ons uw gegevens invullen bij   subsidiecheck  Wij nemen dan snel contact met u op.

Deskundig advies

Ontwikkelt u nieuwe software of programmatuur voor uw klanten? Dan kunt in aanmerking komen voor de WBSO subsidie voor ICT.  WIj werken met gespecialiseerde software adviseurs die snel uw project kunnen screenen.

Wat andere mensen zochten: wbso subsidie aanvragen, innovatie subsidie, subsidie aanvragen bedrijf, subsidie innovatie kleine bedrijven, europese subsidie aanvragen, wbso subsidie ict, subsidie s&o aanvragen, financiering innovatie aanvragen, subsidie software ontwikkeling, subsidie innovatie en ontwikkeling, innovatie subsidie mkb.